Brancheorganisatie en Certificering

 

Branche organisatie Cumela

 Loonbedrijf van den Hout is lid van Cumela, de Officiële branchevereniging van loonbedrijven in Nederland. Door het lidmaatschap zijn we in de gelegenheid om te leren van collega’s, kennis uit te wisselen en om samen nieuwe initiatieven te ontplooien. Door actief lid te zijn binnen de CUMELA-organisatie dragen we bij aan belangrijke onderwerpen als verkeersveiligheid, bedrijfshygiëne en het imago van de loonwerk sector.

 

VKL certificering

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke begrippen binnen ons bedrijf, daarom zijn we VKL en VCA* gecertificeerd.

Loonbedrijf van den Hout beschikt over VKL certificaat (versie 2021V1_0.)
De norm Voedselkwaliteit Loonwerk is een norm op het gebied van voedsel en veiligheid in het agrarisch loonwerk in alle gewassen. De norm Voedselkwaliteit Loonwerk heeft als primair doel de voedselkwaliteit te waarborgen door te voorkomen dat activiteiten die loonbedrijven uitvoeren schade kunnen toebrengen.

VCA certificering 

Als bedrijf zijn wij VCA* gecertificeerd volgens de nieuwste geldende richtlijnen en normen VCA* (2017/6.0)
Onze Leidinggevende hebben een VCA certificaat voor leidinggevende en al onze medewerkers hebben ieder een VCA certificaat.

Beroepsgoederen vervoer

Loonbedrijf van den Hout beschikt over een vergunning voor nationaal en internationaal goederenvervoer.

Beroepenonderwijs bedrijfsleven ( wij leiden vakmensen op)

Ons bedrijf is een erkend opleidingsbedrijf voor scholieren die de opleiding: groen, grond en infra volgen bij een Yuverta opleiding of leerlingen van een vmbo-opleiding in de vorm van een snuffelstage.

Wij zijn erkend voor de sector: Gemechaniseerd loonwerk.