Certificering

Branche organisatie en Certificering

Branche organisatie Cumela          

Loonbedrijf  van den Hout  is lid van CUMELA, de officiële branche vereniging van loonbedrijven in Nederland. Door het lidmaatschap zijn we in de gelegenheid om te leren van collega’s, kennis uit te wisselen en om samen nieuwe initiatieven te ontplooien. Door actief lid te zijn binnen de CUMELA-organisatie dragen we bij aan belangrijke onderwerpen als verkeersveiligheid, bedrijfshygiëne en het imago van de loonwerk sector.

 Kijk voor meer informatie op www.cumela.nl

 VKL certificering

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke begrippen binnen onze bedrijf, daarom zijn we VKL en VCA* gecertificeerd.

logo_VKL

www.vkl.nl

Loonbedrijf van den Hout beschikt over VKL certificaat (versie 2016-06.)
De norm voedselkwaliteit Loonwerk is een norm op het gebied van voedsel en veiligheid in het agrarisch loon werk in alle gewassen.
De norm Voedselkwaliteit Loonwerk heeft als primair doel de voedselkwaliteit te waarborgen door te voorkomen dat activiteiten die loonbedrijven uitvoeren, schade kunnen toebrengen.

VCA certificering

vca-logo

Als bedrijf zijn wij VCA* gecertificeerd. Conform de nieuwste geldende richtlijnen en normen VCA* (2008/5.1)
Onze Leidinggevende hebben een VCA certificaat voor leidinggevende en al onze medewerkers hebben ieder een VCA certificaat.

Beroepsgoederen vervoer

niwo

www.niwo.nl

Loonbedrijf van den Hout beschikt over een vergunning voor nationaal en internationaal goederenvervoer. Zij is hiermee bevoegd vervoer voor derden uit te mogen voeren.

Beroepenonderwijs bedrijfsleven ( wij leiden vakmensen op)

www.s-bb.nl

Ons bedrijf is een erkend opleidingsbedrijf voor scholieren die de opleiding techniek en mechanisatie volgen bij een Helicon opleiding. Of leerlingen van een vmbo opleiding in een vorm van snuffel stage.

Wij zijn erkend voor de sector:

– gemechaniseerd loonwerk bedrijf