Voor een goede gewasbescherming geven wij advies en leveren de nodige spuitmiddelen. Hiervoor zijn wij gecertificeerd en werken met gekeurde machines. Ons bedrijf telt drie veldspuiten en worden voor het volgende ingezet

  •  Agrifac Condor met een werkbreedte van 33 m deze is voorzien van GPS sectie afsluiting en lucht ondersteuning. De luchtondersteuning zorgt ervoor dat het spuitmiddel op de juiste plek terecht komt en daarbij neemt de windgevoeligheid af. De Agrifac Condor wordt vooral ingezet voor het spuiten van aardappelen, uien en mais. 
  • John-Deere getrokken veldspuit met een werkbreedte van 27 m. Deze wordt voornamelijk ingezet voor het spuiten van mais en grasland. Ook deze veldspuit is voorzien van GPS sectie afsluiting. De tractor is voorzien van GPS voor het recht rijden op grasland.
  • Kverneland gedragen veldspuit met een werkbreedte van 18m. Deze combinatie wordt voornamelijk ingezet voor het spuiten van bieten, cichorei en graan. De tractor staat op cultuurwielen met een spoorbreedte van 1,5 m waarmee tussen de bieten door wordt gereden voor een minimaal opbrengst verlies.